HTML

Ilyen ország nincs

Ilyen ország nincs még egy, nem csak politikailag, hanem sport szempontjából sem. Sajnos.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bajnokok Ligája

2009.09.02. 20:45 mániákus

Vajon csődbe megy-e a Digi Kft. mielőtt elkezdődik a Bajnokok Ligája, vagy képes lesz leközvetíteni megközelítőleg tűrhető minőségben a szerdai meccseket, amiket egyébként csak ők sugározhatnak, kizárva ezzel jó pár millió embert abból, hogy szurkoljon a Debrecennek vagy bármelyik másik csapatnak.

Nem is értem, hogy miért van arra lehetőség, hogy kereskedelmi tévék és holmi újonnan indult nulla lefedettséggel rendelkező amatőr tévécskék közvetíthetik (vagy a DigiSportnál közvetíthetnék, ha nem lenne hiba a közvetítő vonalban a meccsek harmadán) a rangos európai kupákat és a világbajnoki selejtezőket. 

Nyilván minden szolgáltatót a pénz éltet, viszont az nem közszolgálat, hogy minimum 2 különböző szolgáltatóra lenne szüksége az egyszeri nézőnek ahhoz, hogy láthassa az összes futball meccset, ami érdekes lehetne magyar szempontból.

Arról nem is beszélve, hogy ezek a szolgáltatások, a nagy digitális meg jóárasított meg isten tudja milyen szlogennel ellátott szánalmak inkább szolgálnak időjárás-előrejelző állomásként, mint szórakoztatásként, mivel, ha fúj a szél, akkor nincs jel. Vagy rossz jel. És ez nem jó jel, mert az ember azért fizet, hogy szórakozzon, ehelyett szórakoznak velünk.

Kizárólag a közszolgálati tévéken, vagy a mindenki számára elérhető csatornákon kéne engedélyezni a közvetítéseket, mert például a magyar válogatott vb-selejtezőinél fontosabb a Barátok közt sztárgárdája az RTL Klub szerint, és nem hiszem, hogy a TV2-DigiSport páros alkalmas arra, hogy Európa legrangosabb kupasorozatát profin tálalja a nézőknek. Annak az 10000 nézőnek, aki képes fogni a DigiSportot. 

Ráadásul biztosan van olyan szervezet, vagy bizottság, vagy bármi - mert ugye nálunk ezek szép számmal vannak, csak mindig abba kötnek bele, ami jól működne - ami vizsgálná ezt és megtenné szépen, csendben azokat a lépéseket, amiket meg kéne tennie. Ehelyett kuss van. Mindig.

Szólj hozzá!

Címkék: foci mlsz upc bl digi

A bejegyzés trackback címe:

https://ilyenorszagnincs.blog.hu/api/trackback/id/tr131356188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása