HTML

Ilyen ország nincs

Ilyen ország nincs még egy, nem csak politikailag, hanem sport szempontjából sem. Sajnos.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mégsem lesz ingyen a Digisport

2009.09.12. 10:52 mániákus

Mégsem lesznek láthatóak a nem DigiTV előfizetőinek a szerda BL meccsek, mivel a szolgáltatók nem veszik át a DigiSport műsorát, egyrészt ilyen rövid idő alatt nem lehet, másrészt pedig az október 31-ig szóló ingyenes műsorszórási lehetőség fejében a szolgáltatóknak olyan 2 éves szerződést kellett volna aláírniuk a Digi Kft-vel, ami vállalhatatlan pénzügyileg.

Másrészt pedig 4-6 hét teljesítési idővel dolgozik a Digi, azaz, több mint egy hónap múlva rakják fel a tányért, meg hozzák a beltérit, ha megrendeli az egyszeri tévénéző a szolgáltatásukat, így tehát semmi eséy nem maradt arra, hogy a Debrecen idegenbeli mérkőzéseit megnézze azon a 600000 ezer emberen kívül bárki. Az, hogy az Európai-labdarúgó szövetség megköveteli azt, hogy a háztatartások felében elérhetővé kell tenni a sugárzást az a kutyát nem érdekli. A ORTT meg a versenyhivatal most kussolni fog, nem úgy, mint tette azt az MR2 ügyében.

Magyar csapat 14 éve nem jutott a BL főtáblájára, mindenki tűkön ülve várja a találkozókat és idejön egy román cég és tönkretesz mindent. Mi, idióták pedig hagyjuk, mert megkenték az ORTT-t, megkentek mindenkit, akit meg kellett és meg lehetett, Taiwanon pedig a korrupció vádjával elítélt politikus életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

Aki esetleg szeretné nézni a meccseket, neki ajánlom a következő linkeket:

http://myp2p.eu - Itt lehet kiválasztani, hogy melyik meccset szeretnéd nézni.

http://myp2p.eu/software.php?part=software - Itt vannak azok a szoftverek, amik szükségesek lehetnek a meccs megtekintéséhez.

Jó szórakozást, jó szurkolást és bassza meg a Digi Kft.

 

Szólj hozzá!

Címkék: stream debrecen bl digit

A bejegyzés trackback címe:

https://ilyenorszagnincs.blog.hu/api/trackback/id/tr191376780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása