HTML

Ilyen ország nincs

Ilyen ország nincs még egy, nem csak politikailag, hanem sport szempontjából sem. Sajnos.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Barátok közt?

2009.09.02. 20:44 mániákus

Feltehetően lehetett volna az is, hogy elhalasztják a Barátok közt című napi szappanoperát, de az komolyan érvágás lett volna mind az RTL Klubnak, mind a cirka 2 millió nyugdíjasnak, akik napi szinten követik Kertészék életét.

Lehetett volna azt is, hogy előrébb hozzák, leadják a fene tudja milyen című gastro-reality helyett, igaz, akkor pedig a munkában megfáradt, viszont vacsorára csak a képernyőn keresztül ételhez jutó honpolgár járt volna rosszul.

Lehetett volna azt is, hogy éppen aznap elmarad a Barátok közt, vagy elmaradt a Vacsoratorta, esetleg a délutáni B kategóriás nyolcvanas évekbeli film, vagy bármi.

Lehetett volna azt is, hogy az MLSZ azonnali hatállyal felbontja a szerződést az RTL Klubbal és átadja a jogokat ingyen a Magyar Televíziónak (ahol egyébként helye lenne a válogatott mérkőzéseknek), mert az RTL Klub ebben a formában szánalmas.

Lehetett volna a fentebb felsoroltak bármelyike, ehelyett, valószínűleg későbbre halasztják (21:30) a Magyarország - Portugália világbajnoki selejtezőt, mert Kertész Géza úgy akarta. Itt tartunk.

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub foci mlsz baratok kozt

A bejegyzés trackback címe:

https://ilyenorszagnincs.blog.hu/api/trackback/id/tr931356185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása